MarknadsföringsbyråJobba med oss - Marknadsföringsbyrå

JOBBA MED OSS

Vi söker säljare över hela Sverige

Vi söker

Dig som gillar att jobba efter eget ansvar och gillar att sälja direkt över telefon eller gör kundbesök. Har du både en stark vilja och ett starkt driv? Samt en kommunikativ ådra med intresse för relationsbyggande försäljning inom marknadsföring. Har du tidigare säljvana är det bra, seek men ej nödvändigt. Du har möjlighet att jobba hemifrån.

Företaget arbetar med internetbaserad mediaförsäljning och marknadsföring till företag över hela Sverige. Vi producerar webbrelaterade produkter(hemsidor, tadalafil annonser, treat tryckeritjänster …) som hjälper företagen att nå ut till deras kunder. Samtidigt som vi skapar lönsam marknadsföring för företag via olika medier (portaler, magasin, radio & tv, visuell kommunikation m.m.)

Känner du att detta är något för dig så kontakta oss redan idag. Jobbet innebär mycket kundkontakt, både via telefon men också via inbokade möten, så vi ser gärna att du känner dig trygg i att tala till med chefer och hjälpa dem förstå hur våra tjänster hjälper deras företag att nå högre mål.

Vi erbjuder en provisionsbaserad lön på 20-25% av det du säljer. Med normal arbetsinsats blir det en bra månadslön. Du kan variera din försäljning på flera olika produkter/tjänster som vi marknadsför. Dessutom, har vi bonusar och stimulus som ger ett gott tillskott i kassan.

Vill du ha chansen att utvecklas som säljare, och tjäna mycket pengar så tycker jag du skall kontakta oss. Företaget är ungt och växer så det finns goda utvecklingsmöjligheter och karriärsalternativ inom bolaget för den som visar vilja och kvalitet.

Ansökan

Vi tar emot ansökan/CV via e-post: